Gi et av lagmedlemmene dine en flott Stormberg jakke!

Nominering

Høstens Store Aktivitetskonkurranse er godt i gang, over 14 700 “dyttere” er på vei mot Mount Everest! Under konkurransen er det helt sikkert mange som har utmerket seg positivt. Vi i Dytt ønsker å høre historiene om personer som har gjort, eller bidratt med noe helt spesielt hittil i aktivitetskonkurransen.

Er det en person som har vært ekstra motiverende overfor andre lagmedlemmer eller medarbeidere? Er det en på jobben som virkelig har endret livsstil? Eller er det kanskje noen med spesielle handikap som har gjennomført aktivitetskonkurransen med en sporty innstilling? Det er ingen faste kriterier.

Hvem mener du fortjener en belønning?

Nominer en person du mener har utmerket seg positivt under konkurransen. Det er ingen faste kriterier, hver enkelt historie vil bli behandlet individuelt. Vi velger ut en person som får en Stormberg jakke til en verdi av 2599 kr.

Skriv inn til info@dytt.no og merk e-posten med nominasjon (Send gjerne med bilder). Det beste tipset blir belønnet med et gavekort på kr 500 fra Stormberg. Husk å fortelle hvorfor du nominerer akkurat denne personen!

Du kan sende inn nominasjoner helt frem til 26. oktober.

I forrige konkurranse ble Bente Mari Skadberg Nilsen belønnet av sine lagmedlemmer.

Bente jobber på Sola Ungdomsskole. Gjennom konkurransen holdt hun et skrittsnitt på ca. 30 000. Også hennes engasjement utpekte seg under konkurransen. I ferier passet hun på at alle på laget førte inn sine skritt. Hvis konkurrenter passerte de i løypa la hun lapp på pulten til de andre på laget: “Før inn skrittan!”.

Du kan gjerne skrive inn din nominasjon i kommentarfeltet under.

-Dytt-

Reklamer

4 responses to “Gi et av lagmedlemmene dine en flott Stormberg jakke!”

 1. unni says :

  For å være helt ærlig synes jeg alle som har vært med på dette er helt fantastiske flinke til å gå og trene, men den som faktisk har fortjent og trenger en stormberg jakke, det er meg selv.:)

 2. missM (Hverdagseventyr) (www.loosethreads.blogg.no) says :

  Jeg vil gjerne nominere Hilde-Marlen på laget gjeng-gangerne til jakken. Hun står på for laget, og gjør så godt hun kan for å klare over 10 000 skritt om dagen. Det er ikke alltid det går, men hun ligger forran herr Gjennomsnitt. Hun er vel den som er «minst sporty» på laget, og ligger et godt stykke bak oss andre. Men likevel mister hun ikke motivasjonen. Det er så klart litt kjipt å hele tiden være sist. Jeg synes hun trenger en jakke for å holde motivasjonen videre oppe. Og når man skal ut på tur trenger man også ordentlig utstyr, som denne jakken er. Godt turutstyr motiverer også for flere og lengre turer 🙂

 3. Anita Fillingsnes Sjøset says :

  Hei.
  Jeg syns at Malin på vårt lag fortjener en jakke. Ho e suveren:-) ho har zumbatrening for de andre og er kjempeflink. ho står på for laget hele tiden og gir de andre motivasjon til å fortsette

 4. Stine Eklund says :

  Darija på Caspars disipler fortjener en premie. Darija er fra Litauen, er grafisk designer og sitter i markedsføringsavdeling sammen med 5 treningsskrullinger i Norvital. Darija har en fantastisk evne til å forsøke å sette seg inn i norske tradisjoner, norsk kultur og norsk tanke- og levesett. Hun er fascinert over fokuset på «ut på tur», og ønsket å føle det samme som oss.

  Hun ble med oss i andre runde av Dytt nå, og har gjort en utrolig innsats. Hun har kjøpt vindtett løpejakke og gjør en hederlig innsats på sin fornorsking – og hun liker det!!

  Go, Darija – go!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: