Vinner av nominasjonen!

I Høstens Store Aktivitetskonkurranse er det med mange ildsjeler som gjør en ekstra innsats for laget sitt. En av disse er Hildegunn Aamot Dahl som vant nominasjonen og en flott ny turjakke fra Stormberg.

Her er Hildegunn. Klar for nye utflukter med den nye turjakken fra Stormberg.

Hildegunn jobber i Sogn og Fjordane fylkeskommune og ble nominert av sine lagmedlemmer på laget “Adminene”. Lagmedlem Helga Bjørkhaug skriver i nominasjonen at Hildegunn har vært en stor pådriver i forbindelse med aktivitetskonkurransen.

– Hildegunn hjelper oss i gang, legg opp til felles gåturar og minner oss på å legge inn data. Hun er kort sagt ein stor inspirator for laget vårt!

Det verste eg kan gjere er å sitte i ro!

Etter mange år med ulike plager og mye sykefravær fikk Hildegunn diagnosen MS i 2007. For å holde sykdommen i sjakk hjelper det å holde seg i aktivitet. Det verste for kroppen er å sitte i ro, derfor er deltagelsen i høstens aktivitetskonkurranse et flott tiltak.

For å holde seg i aktivitet på vei mot Mount Everest går Hildegunn blant annet på vibrasjonstreningen FitVibexcel to til tre ganger i uken, i tillegg trener hun med rockering. Men det er ved å gå turer hun virkelig har ”sanket” inn skritt. Hittil i konkurransen har hun samlet flere av lagmedlemmene til felles gåturer i turområdene rundt Førde.

– Vi har gått oppover på ein skogsveg og ut i naturen. Vi har gått både i fint vær og i øsande regn. Eine gongen avslutta vi med «makeup-party» hos Helga og det var ein koselig kveld:-)

Stille i heisen

Aktivitetskonkurransen har vært med å påvirke hverdagen til jentene på laget “Adminene”. Siden konkurransestart har blant annet bilen fått stå i ro hjemme hos Hildegunn.

– Siden konkurransestart har Hildegunn gått til og frå jobb heile hausten i regnværet, forteller Helga.

Hildegunn og de andre på laget “Adminene” bruker naturen i nærmiljøet for å holde seg i aktivitet.

På jobben står heisen stille, her sankes det skritt med trappegåing! Det er heller ikke et sjeldent syn å se de ulike lagene vandre rundt i kontorlokalene på vei mot Mount Everest.

Noe for enhver smak

Hildegunn synes aktivitetskonkurransen er et inspirerende konsept. Hun liker å kunne styre aktivitetene sine selv og synes det er spennende å følge med på kartet og de andre lagene fra jobben.

– Det er kjekt å logge seg på og legge inn skritta, sjå kor langt dei andre på laget har gått og kor vi ligg i forhold til dei andre laga på avdelinga. Iallefall er der mange aktivitetar ein kan telle med, slik at der skulle vere noko for ein kvar smak!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: